klart.se

söndag 17 oktober 2010

Kjelle har ordet :)

Nu har jag bott hos min nya matte o husse i drygt
en vecka o jag får lov att säga att dom är lättdresserade ! Speciellt husse :)
Trodde att matte skulle vara enklast att dressera , för jag hörde ryktesvägen att den där husse hade minsann planer på hur jag skulle dresseras !!! Om jag så mycket som tittade på den lysande plaskande inomhusfontänen som är husses , så skulle jag minsann åka ut !!! Kan ju berätta att häromdagen så var jag till o med uppe o klättrade på husses fontän
och han sa till matte att låta mig kika för jag var nyfiken. Fick till o med smaka på vattnet , det ni !!!
Det där köksbordet som jag inte skulle få ligga på , det ligger jag på. Man har himla bra utsikt därifrån o så värmer det så gott från elementet som sitter under :)
Idag provade jag ett hyllplan i bokhyllan o tänka sig där fick jag också ligga !


Däremot så är det INTE lämpligt att klättra i växterna för då blir man blöt , likadant om man klättrar upp på matsalsbordet.
En annan sak som jag märkte inte var så lämplig var att bita matte i rumpan ! Hon blev jättesur av att bli väckt på det viset ! Men det var faktiskt hennes eget fel , för hon låg ju på strumpan som jag tagit upp i sängen för att busa med ! Jag har en massa leksaker att busa med o det är kul :)

Detta är favoriten nr 1

God mat serveras varje dag o så får man prova det dom 2-benta äter :) Jag gillar majs , korv , ost , isglass med skogsbärssmak var förvånande gott o för att inte tala om Makrillen i tomatsås som givetvis husse bjöd mig på (vem annars ;-).
Matte har tagit med mig ut på promenader
iförd sele o det tycker jag é helt OK !
Man kan spana på fåglar


 nosa i mossa o gräs


o klättra i träd o annat lämpligt


Nackdelen med att vara ute är att grannarna har hundar som springer lösa  och om dom tycker jag INTE !!!
 Då springer jag åt det motsatta hållet i en väldans fart. Ni vet det är bättre att fly än illa fäkta !
Ha en busig söndag där ute alla
4-beningar , det ska jag ha ;-)


5 kommentarer:

ormbunke sa...

Hörru Kjelle! Du får nog passa dig att inte bli för bortskämd så det blir mer regler framöver.Jag skämmer bara bort min dotters katt så jag vet hur lätt det är att falla för de bedjande ögonen. Ha en bra promenad i solen idag du och dina föräldrar. Anita

Findus, Isak och Rasmus sa...

Låter verkligen som om dina människor är lättuppfostrade. :) Deras mat brukar för det mesta vara väldigt gottig att få smakbitar av. Vilket bra spanarträd du har hittat! Hoppas det vimlar av små pippisar så att du har något spännande att kika på därifrån. Kurr och burr.

i stora drag sa...

Hej Camilla!
Tråkigt med er Sixten, men jag ser att du redan har fullt upp med nytillskottet! Härligt, förstår jag.
PS. Jag trodde alla katter hade gröna ögon!
Hälsningar från Pia

mimmi sa...

Ha ha ha .. ja så det var inte så poppis att bita matte i rumpan :) det kan jag nog förstå :) Så du får nog tänka ut ett annat sätt att få tag på din strumpa om den råkar ligga på ett sånt ställe :)
Det är ju jätte bra att du har fått en så bra pli på dom :)

Unknown sa...

Tjena Kjelle! Du tycks ha det både bra och roligt hos de där tvåfotingarna som du försöker uppfostra. Och jättefina bilder har de tagit på dej också!
Ha dä fortsatt kuligt önskar Tiger (som bor hos SA)