klart.se

tisdag 4 maj 2010

Får visst bli en resumé igen :)

Vad jag hittat på sen sist jag skrev några rader är följande :
 • Barhäng på Valborgsmässoafton (jag var chaufför) = kom i säng 03:30

 •  Cruising med Chevan 1:a maj i regnet och kylan. Var nog ett drygt 100-tal bilar som samlades i Folkparken i Halmstad innan cruisingrundan började.

 • Pedda och Emmi kom en sväng till oss på lördagkvällen och hade mat med sig från Lenas Kebab = SMASKENS !!!

 • Haft ett par sovmorgnar

 • Träffade Belkis i söndags eftermiddag

 • Tommy skulle vara snäll och byta vattenpumpen på min Mustang = blodvite och typ 4 av 7 bultar gick av = SUCK !!!

 • Suttit vid garageväggen och fikat i solen :)

 • Tittat på Avatar (köpte DVD´n i söndags) Tommy tyckte den var bra , fastän han sa att han inte skulle titta på några blå gubbar i nästan 3 timmar :)

 • Jobbat

 • Räddat grannens katt från vinden på hönshuset. Vi skulle kika på den nya fodersilon när vi hörde ett hjärtskärrat jamande. trodde först att katten krupit in i det gamla foderröret som låg på marken. Men sen hörde vi att det kom uppifrån och sen såg jag den stackars katten som gick på nätet under taket. Tommy hämtade en stege och öppnade luckan på gaveln och katten kom som ett skott fram men tvärvände sedan. Vi provade med att jag klättrade upp på stegen istället eftersom jag brukar klappa honom ibland , men han vågade sig inte ända fram till mig. Gick upp till grannen för att tala om att deras katt var "fast" uppe på vinden till hönehuset. Han tyckte att den kommer inte om jag går ner och ropar heller , det är ju en stallkatt ! Han tyckte att det kan väl vara öppet på gaveln och om stegen är där så klättrar han väl ner för eller senare ? = Ibland undrar man hur folk är funtade ??!! Hade det varit min katt så hade man väl åtminstånde försökt att locka ner katten ! Låta det stå öppet till vinden på ett hönehus över natten = BIG NO ! Finns andra katter som springer runt på gården och sen så finns det något som heter Mink och Iller som tycker att höna är gott och som säkert med lätthet tagit sig ner till hönorna. Jag hämtade en ficklampa och gick och lockade på katten igen som nu kom ända fram till kanten och tittade skeptiskt på stegen som stod där :) Efter jag stått och lyst på stegen en stund och lockat på honom så klättrade han ner och rusade hemmåt och höll på att bli överkörd av andra grannen som precis kom hem då. Hade ju just varit snyggt att först räddat katten från vinden för att den sen skulle bli överkörd :)

 • Fått bort bultarna som gick av :) Ska bara Patrik komma och svetsa lite också , blev ju givetvis en liten spricka i bröstkåpan när Tommy kämpade med att få bort vattenpumpen.

 • Pysslat med bokföringen i min firma = BLÄÄÄ !!!

1 kommentar:

AnneSofie & Panter sa...

Jag kan gladeligen erkänna att soffinsidenten inte hade blivit så himla rolig som man kanske hade önskat. Förvisso var ju själva trälocket helt av men som sagt den hölls ihop väl av konstskin och en tempurmadrass.

Intressant vecka du jhar haft själv föresten - blodvite, trasiga bultar och en förvillad katt.
Men håller med dig - självklart man vill man inte att katten ska sitta instängd på en vind.
Panters kommentar: Jag ser det som en självklarhet att ni människobarn tar hand om oss katter! Hur skulle ni annars trivas med livet?!?!?!? Fråga grannen det!