klart.se

måndag 19 april 2010

Ledig dag idag eller rättare sagt ledig från jobbet :)

Haft lite sovmorgon = till klockan 08:00.
Nu kommer en ledande fråga :)
Gissa om det var kallt att köra hoj idag klockan 09:30 ???
Svar = JAAA !!!
Nu undrar du ju säkert vad i hundan jag skulle ut på min hoj att göra vid den tiden i +6 grader ?!
Hade ju fått tid till att byta mitt bakdäck idag , så det var ju bara att se glad ut och köra ner till Helsingborg och få det gjort :)
Vill ju inte köra runt med ett nästan blankslitet däck precis.
Fick satt på min nya baklampa också. Den har bara legat i lådan i nästan 1 år , för att jag trodde inte att man kom åt att byta pga bristen på utrymme mellan bakskärm och bakhjul. Jag hade nämligen ett lite helvete att komma åt när jag bytte baklampan på Sportstern som jag hade innan. Så jag tyckte det var en bra idé att ta med lampglaset nu när bakdäcket ändå skulle av. Sen visade det sig när jag skruvade bort lampglaset att kontakten satt inne i lamphuset och inte alls på insidan av bakskärmen på denna hojen , så det var bara att ta bort sladden från det gamla baklyset och sätta i kontakten i nya baklampan och skruva fast den igen = RIDÅ !!!
Kände mig inte bara LITE dum :)
Var inte mycket varmare när jag skulle  köra hem ett par timmar senare för då hade det ju börjat blåsa rejält :(
Men , men man ska ju inte klaga ! Det regnade inte i alla fall :)
När jag kom hem så värmde jag mig med en tallrik Tomatsoppa.
Nu sitter jag här vid datorn en stund och ska snart börja med middagen , ska bara fundera ut vad vi ska ha till middag först :)
Hämta posten kanske man också skulle göra och hämta upp lite tvätt och sätta på en ny maskin tvätt ?!

6 kommentarer:

anemonen sa...

vad bra att du fixa däcket för det är farligt att ha dåliga däck. Det där med ledighet från jobbet är en sak och ledighet från hemmet en annan och den sistnämnda är mycket trevligare. Trist att fundera ut variation in middagarna varje dag år ut och år in. Tur att nätet finns för lite inspiration. En god middag önskas dig.

Astrid sa...

Här blev det röding ikväll riktigt gott var det
Det hä med mat är ett elände, vissa perioder så har jag fantsi men sedan kan det gå flera veckor när det i stort set blir samma mat hela tiden

ormbunke sa...

Bara du nu inte har dragit på dig en ny förkylning i blåsten. För fy vad kall vinden är idag.Ha de gott. Anita

Annette sa...

Ja du, byta lampor på mc tycks vara lika jobbigt som på bilar, jag minns än idag hur min man visade upp all sin kunskap om "fula" ord en gång, det var längesen men glöms inte;)

Annars hoppas jag du håller dig varm så du inte blir dålig igen, det är ju inte direkt nån värme, fast vackert är det ju
Kram

Tina sa...

Hej vännen!
Ja, fy va det varit kallt i flera dagar nu & imorron skulle vi få regn.. men det gör inget för imorron är jag ledig.. så skönt.. tänkte gå inne & små dona lite & vila så mycket jag kan =)
Hoppas du mår bra vännen!
Varm kram Tina

Ninnibus sa...

Kallt att hoja om mornarna nu..Hoppas du är ordentligt påpälsad när du är ute o susar i vinden..hihi!
Här skiner solen även idag..och det är bara att skratta åt meterologerna ännu en gång. Idag är det vääldigt skönt att de spått fel..haha!
Ha det gott och hojja lugnt efter vägarna..
Kramis