klart.se

fredag 12 mars 2010

Rapport fran ett soligt Dublin

Resan hit borjade med att nar min sambo skulle kora mig in till Belkis i onsdagskvall sa sprang ett Radjur ratt in i sidan pa bilen , sa vi fick ringa polisen som ringde en jagare som kunde skjuta det stackars Radjuret som lag i diket. Sa det blev inte mycket somn innan det var dags att ga upp klockan 04:00 for att ga bort till tagstationen. Taget gick pa utsatt tid 05:05 sa vi var i god tid pa Kastrup. Flygresan gick ocksa bra och det var smidigt att ta sig in till centrum med buss , sedan tog det bara 10 minuter att ga till vandrarhemmet. Rummet ar helt OK ! Igar promenerade vi mest runt for att lara oss hitta lite i Dublin och diverse stopp pa pubar for lite Guiness gjordes ;-)
Shoppade lite ocksa :) Solen sken fran en klarbla himmel och det var + 10 grader.
Det verkar bli solsken idag ocksa ;) Idag har vi tankt att vara kulturella och besoka lite museum , kopte ett Dublinpass igar dar det ingar en massa gratis intraden till alla turistfallorna antar jag (fniss)
Om ni undrar hur jag kan lagga in rapport fran Dublin sa kan jag meddela att det finns datorer som man fritt far lana pa Vandrarhemmet ;)

4 kommentarer:

Tina sa...

Hej vännen!!
Men oj, det va ingen rolig början!! Hur mår ni??
Men nu hoppas jag ni kan njuta & bara vara i nuet när ni är iväg!! Låter ju helt underbart!!!
Va rädda om er & njut!!!!!
Varm kram Tina

livslycka sa...

Trevligt att läsa, vill gärna veta lite mer när ni kommer hem. Verkar kul med Dublin. Ha en fortsatt jättetrevlig resa. Ha det så gott// Bettan

Pia sa...

Hej Camilla!
Oj, det var ju typiskt att något sådant skulle hända! Tur i oturen att det gick bra ändå.
Kul att du kan uppdatera din blogg från Dublin!
Sol och +10 grader!!!! Då slapp du ifrån blötsnön som vi fick då! *hi hi* Skönt, va?

Pia sa...

Hej! Jag igen! Nu kan du ju klicka in en hälsning till dig själv från Dublin på din gästkarta, som ingen mer än jag verkar ha hittat fram till ännu!!! Men ingen hittar ju min heller så... :)
Kram