klart.se

fredag 30 juli 2010

MusikOFotoAutomaten - Lokal artist

Vilken tur jag har som bor i Halmstad :)


Bara att välja o vraka , ju ;-)

Först ut blir det några låtar av/med .....

Nästa artist blir Millas Mirakel o denna låten passar
väldigt bra denna regniga dag
Chattanoga


Basshunter


Alf HambeDet var några exempel på lokala artister från Halmstad :)
För att kika på andra lokala artister i vårt avlånga land

5 kommentarer:

livslycka sa...

Hej svejs:)

Tittar in en sväng i flyttbestyren...sätter mig en stund.

Aha "Gyllene Tider osv...Vi ska se Roxette nästa helg i Sundsvall, Takida och Baseballs mfl. Men denna helg går åt till att packa, kasta och få undan

En trevlig helg önskar vi er
// Bettan och Pelle

Lena sa...

Gyllene Tider är aldrig fel. Att de killarna kom från Halmstadstrakten hade man koll på, men inte dom andra artisterna. Låtarna med Millas Mirakel och Chattanooga är jättemysiga och Boten Anna är en låt som maken terroriserade mig med när den kom....den spelades väldigt mycket.

B i r g i t t a sa...

Halmstad är ju ett litet musikfäste med PG och de andra :) Så roligt det var att se Per och Marie på scen igen vid brölloppet för lite sedan :)

http://foto.rudenius.se/post/2010/07/31/MusikOFotoAutomaten-e28093-Lokal-artist.aspx

Pialotta sa...

Jo men visst någon gång ska man ha tur:) Gyllene Tider finns alltid inom mig och de känns Halmstad, men jag säger som Lena.. de andra visste jag inte kom från Halmstad.. alltid lär man sig något:) Bilderna kalas.
Ha de gott där du trampar dina fötter.

Kerstin sa...

Hejsan, jo visst var det förvånande med hallonätande änder -:) Kul med alla Halmstadssånare du presenterar, jag visste barar att P G kommer därifrån. Har ett minne som väl alltid kommer finnas hos mig. Vi var i Halmstad för många år sedan, tog en öl på en uteservering och när vi gick därifrån så nstår det ett gäng killar utanför en resturang. En av dom kollar väldigt mycket på mig, tom efter jag passerat ser jag när jag tittar bakåt. Dagen därpå läser jag i Aftonbladet att Per Gessle haft svensexa och varit ute med grabbarna i Halmstad ..... mitt nöt! Inte undra på att P G glodde på mig, jag var väl den första och sista av kvinnligt kön som inte känt igen honom. (fast jag gjorde det samma med Christer Sjögren en gång han reagerade på samma sätt-:) Snacka om att vara disträ