klart.se

lördag 23 januari 2010

Ledig Lördag !!!

Dagen idag började med sovmorgon till 09:30 = Sköönt !
Som "vanligt" krånglade brödrosten vid frukosten = GRRR!
Den har gjort det att par veckor nu , man kan ha stått och tryckt ner knappen ett x-antal ggr utan önskat resultat !
Är så irriterande när franskbrödskivorna flyger upp lika fort som man tryckt ner knappen och dessutom utan att ha fått det minsta färg! (Brödskivorna alltså inte knappen *fniss*).
När man till sist tröttnat och blodtrycket stigit till en farlig nivå så har man ställt väck den på sin plats. Om man sen tar fram den och testar igen typ 5-min senare så funkar den!!!
Minst sagt mycket märkligt!!!
Varit på en liten nödvändighets shoppingtur idag = Ny brödrost! , nytt lysrör till akvariumet , oljefilter till bilen , mer solrosfrön till fåglarna = 20 kg säck blev det denna gången. Plus lite annat smått och gott :)
När vi kom hem igen så var det dags för lite middag. Idag blev det något så kulinariskt som fiskpinnar , pulvermos och rårivna morötter *fniss*
Eftermiddagskaffe har också hunnits med *ler*
T håller på att serva bilarna nu och jag sitter här och skriver några rader :)
Kanske är bäst att gå ut i garaget och kolla hur det går ?!
Eller inte *fniss*
Måste bara lägga in foto på den nya fungerande brödrosten och utdrag ur bruksanvisningen. Läs och förundras över formuleringen :)

1 kommentar:

Ia sa...

Grattis till nya brödrosten! Vilken tur att det kommer med bruksanvisningar. Jag menar..så inte någon får för sig att sätta på den koppel och ta med den ut på en promenad..Eller nåt..

Gousch!

En go kram från Stockholm till dig.